Studio
Jeannette
Meijer

Het centrale thema in mijn werk is de invloed van tijd en omstandigheden op de leefomgeving. Natuurlijke processen als wildgroei, verval en verwaarlozing. Veel van het werk is fotografisch, maar ik werk ook graag met houtskool en andere materialen. Door beelden uit de context te halen nodig ik de toeschouwer uit zelf het werk te onderzoeken en te interpreteren. Kijken doe je met je ogen, maar zien doe je met je verstand.

Recent werk

Kunst kijken

Op deze website kun je een selectie van mijn werk zien. Wil je mijn werk in het echt zien? Op afspraak ben je welkom in mijn studio in Zeewolde. Ook exposeer ik regelmatig een wisselende selectie van mijn werk op verschillende locaties. Zie ik je binnenkort bij een expositie?

Kunst kopen

Mijn werk bij jou aan de muur? Dat kan! Kies een werk op deze website, klik erop en vraag een offerte aan. Je kunt op afspraak ook langskomen om het werk eerst in het echt te zien. Heb je andere vragen? Je kunt me altijd per mail en telefoon bereiken. 

Zelf aan de slag

Wil je ervaren hoe leuk, verrassend en gezellig het is samen met anderen zelf aan de slag te gaan met het maken van je eigen werk? In mijn eigen studio in Zeewolde kun je workshops en cursussen volgen. Er is aanbod voor alle niveaus en iedereen is welkom!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mijn nieuwste werk, komende exposities en het laatste nieuws. Ik stuur ongeveer 4x per jaar een nieuwsbrief, zodat elk seizoen weer helemaal bij bent qua nieuwtjes uit mijn studio.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief