Verweven Landschappen

Landschappen worden grotendeels door mensenhanden gemaakt, terwijl de natuur groeit en een proces van begin, groei, verval en wedergeboorte kent. In mijn werk verken ik de schoonheid en vergankelijkheid van de natuur en andere elementen uit het dagelijks leven., met name op verlaten plekken waar de tijd zichtbaar wordt door algen, corrosie en verval.

De algen symboliseren de groei en veerkracht van de natuur, terwijl corrosie en verval de vergankelijkheid vertegenwoordigen. Door deze elementen samen te voegen ontstaat er een verwevenheid van groei en verval, van leven, teloorgang en wedergeboorte.

Mijn werken roepen associaties op met landschappen door hun compositie, textuur en gelaagdheid. Ze zijn geen bestaande plekken, maar eerder verbeeldingen die de kijker uitnodigen om na te denken, te dromen en te mijmeren over de cycles van het leven en de poëtische schoonheid van vergankelijkheid en veerkracht van de natuur.

Het landschap biedt ook een vergezicht dat reikt tot aan de horizon, waardoor je vrijheid ervaart en nieuwe perspectieven ontdekt.

Mijn werk aan jouw muur?

Wil je één van bovenstaande werken thuis of op kantoor aan de muur? Ben je geïnteresseerd in het exposeren van mijn werk? Neem dan contact op!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mijn nieuwste werk, komende exposities en het laatste nieuws. Ik stuur ongeveer 4x per jaar een nieuwsbrief, zodat elk seizoen weer helemaal bij bent qua nieuwtjes uit mijn studio.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief